Maison

Beautiful Blog

DAB 305 POHON PRE AUTOMATICKÉ KRÍDLOVÉ DVERE

Máme riešenie pre každý vstup.

Automatické pohony pre krídlové dvere Ditec DAB305 môžu ľahko a ticho otvárať akýkoľvek typ interiérových alebo exteriérových dverí. Vďaka širokej ponuke riešení je DAB305 ideálnym pohonom pre krídlové dvere pre každé použitie.

Môžete si vybrať z troch sád, z ktorých každá má ďalšie vopred nastavené konfiguračné karty, zaručujúce najlepší výkon.

MODERNÝA FUNKČNÝ DIZAJN

Automatizácia DAB305 má pri svojej plnej výške iba 70 mm a elegantný moderný vzhľad, ktorý dokonale zodpovedá dizajnu súčasných moderných budov. Ditec DAB305 je navrhnutý tak, aby garantoval ucelenú inštaláciu: jeho kompaktná veľkosť je vhodná najmä pre tenšie profily a menšie plochy

JEDNODUCHÝ VSTUP

Automatický systém pohonov Ditec zaručuje najmodernejší systém vstupov, pretože všetky dvere sa dajú ľahko a komfortne otvárať. Pohony brán Ditec pracujú tiež v režime LOW ENERGY (nízka spotreba energie), aby splnili prísne bezpečnostné požiadavky. Ditec DAB305 je možné aktivovať tlačidlom, radarovým snímačom pohybu alebo funkciami PUSH & GO a Servo-Assistance.

BEZPEČNOSŤ NADOVŠETKO

Moderné budovy vyžadujú flexibilné riešenia, ktoré vyhovejú všetkým požiadavkám, najmä bezpečnostným. Ditec ponúka množstvo inteligentných systémov, ktoré vyhovujú týmto potrebám: Ditec DAB305 je riadiaca jednotka novej generácie pre krídlové dvere so zvláštnym zameraním na únikové cesty a predpisy na prevenciu požiaru a dymu.