Maison

Beautiful Blog

SOFT RESET FOOD – RÝCHLOBEŽNÁ BRÁNA

Dvere Ditec Soft Reset Food sú navrhnuté v plnom súlade s normami a požiadavkami pre potravinársky priemysel. Je to vynikajúce riešenie, keď chcete kombinovať výhody rýchlych dverí s potravinovým prostredím. Rýchlobežné brány Soft Reset spoločnosti Ditec Dvere pre potravinárske prostredie Vám ponúkajú rýchle a ľahké ovládanie otváracích cyklov a pomôže dosiahnuť optimálne pracovné prostredie.

PLNE UMÝVATEĽNÉ!

Vďaka dizajnu brány a výberu materiálov vydrží Ditec Soft Reset Food časté umývanie. Hladký horný kryt so sklonenou hornou časťou zabráni hromadeniu vody. Ďalej je možné pridať ďalšie odtokové riešenie na spodnú časť závesu, aby sa zabránilo pádu kvapôčok do otvoru dverí.

OPTIMÁLNE HYGIENICKÉ PODMIENKY

Vysoká rýchlosť otvárania až 2,3 m / s a rýchle zatváranie Vám zaistia dostatok čas na to, aby Vaše dvere zostali otvorené. Pružný záves ponúka vynikajúce utesnenie proti vonkajšiemu pôsobeniu a ochranu pred nežiadúcim vplyvom.

JEDNODUCHÁ OBSLUHA

Riadiaca jednotka z nerezovej ocele s 32-miestnym LCD displejom je  cenným pomocníkom, ktorý Vás bude informovať o činnosti dverí. Jednoduché nastavenia a plánovanie údržby. Prístupný systém manuálneho odblokovania umožňuje v prípade núdze rýchlo otvoriť bránu.